Hercegovina Produkt hrvatski gumb
Hercegovina Produkt Engleski Gumb
Hercegovina Produkt doo
Hercegovina Produkt doo
Hercegovina Produkt doo
Hercegovina Produkt doo

Zlatna medalja za Charismu Blatina 2015 na ovogodišnjem Decanteru 2017
Hercegovina Produkt dooHercegovina Produkt dooNa ovogodišnjem Decanter World Wine Awards ocjenjivanju u Londonu vinarija Hercegovina Produkt osvojila je čak 3 medalje, među kojima je svakako najznačajnija zlatna medalja za vino "Charisma Blatina 2015" sa visokih 95 bodova.

Decanter World Wine Awards je najprestižnije i najutjecajnije svjetsko vinsko natjecanje koje se svake godine u organizaciji cuvenog magazina Decanter održava u Londonu. Karakterizira ga rigorozno sudenje, strog proces ocjenjivanja vina, te iznimno jaka konkurencija što pokazuje cinjenica da je za DWWA 2017. godine prijavljen rekordan broj uzoraka, preko 17 200, što je 8 posto više nego lani. Ove godine vina je ocjenjivalo 219 sudaca, od kojih 65 nosi titulu Master of Wine, a 20 Master Sommelier.

Charisma Blatina 2015. u izrazito jakoj konkurenciji je prepoznata kao vrhunsko suho vino iznimnog okusa, teksture, boje i mirisa čime se zasluženo vinulo u društvo najcjenjenijih svjetskih vina. Ovo značajno priznanje predstavlja izniman uspjeh vinarije Hercegovina Produkt koja je uspjela u nakani da Blatinu hercegovačku autohtonu sortu mostarskog vinogorja smjesti u sami vrh najcjenjenih sorti za proizvodnju vrhunskih vina.

Uz Charismu Blatina 2015. koja je osvojila zlatnu medalju sa visokih 95 bodova, Žilavka Zlatna Dolina osvojila je srebrenu medalju sa osvojenih 90 bodova te Charisma Žilavka 2016 brončanu medalju sa 88 osvojenih bodova.

Ove nagrade su samo još jedna u nizu potvrda vrhunske kvalitete vina vinarije Hercegovina Produkt koja se suvremenom proizvodnjom počinje baviti 1995. godine. Kapaciteti su kroz godine rasli i trenutni su 30 000 hl u proizvodnji vina i voćnih rakija. Vinarija Hercegovina Produkt u procesu proizvodnje koristi najsuvremenija tehnološka rješenja, a rezultat toga je vrhunska kvaliteta proizvoda prepoznata od najcjenjenijih svjetskih stručnjaka ali i potrošača.

Posebno smo ponosni što su nagrade osvojile naše autohtone sorte Blatina i Žilavka i ovaj veliki uspjeh vinarije Hercegovina Produkt je veliki doprinos i izgradnji imidža vrhunske kvalitete autohtonih hercegovačkih vina Žilavke i Blatine i brandiranju Bosne i Hercegovine kao vinske zemlje. Naši potrošači se sami mogu uvjeriti u vrhunsku kvalitetu ovih vina jer se nagrađena vina već nalaze u restoranima i maloprodajnim objektima diljem BiH.

Hercegovina Produkt doo Nove četiri medalje za vinariju Hercegovina Produkt - Decanter 2016
Hercegovina Produkt dooHercegovina Produkt dooNa ovogodišnjem Decanter World Wine Awards ocjenjivanju u Londonu vinarija Hercegovina Produkt osvojila je čak 4 nagrade, među kojima je svakako najznačajnija srebrena medalja za Žilavku "Zlatna Dolina 2015".

Decanter World Wine Awards je najprestižnije i najutjecajnije svjetsko vinsko natjecanje koje se svake godine u organizaciji čuvenog magazina Decanter održava u Londonu. Karakterizira ga rigorozno suđenje i strog proces ocjenjivanja vina, te kako je sam predsjednik DWWA Steven Spurrier rekao: "Naši standardi su visoki, pa su i naša očekivanja. Mi nagrađujemo samo vina u koje potrošači mogu imati najveće povjerenje."

Ove godine 244 najboljih svjetskih sudaca ocjenjivali su 16000 tisuća visokokvalitetnih vina iz cijeloga svijeta. U izrazito jakoj svjetskoj konkurenciji ovog prestižnog natjecanja vinarija Hercegovina Produkt ima čak četiri nagrađena vina što je još jedan dokaz da Hercegovina ima vina koja se sa kvalitetom mogu nositi sa najkvalitetnijim vinima svijeta.

Vrhunsko bijelo suho vino "Žilavka Zlatna Dolina 2015" koje potječe s izdvojenih položaja u mostarskom vinogorju nagrađeno je sa srebrenom medaljom sa čak 90 osvojenih bodova što je jedan od najvećih uspjeha hercegovackog vinarstva na navedenom ocjenjivanju. Stručnjaci su prepoznali i nagradili vino snažnog karaktera i pitkosti kojeg krasi zelenkasto žuta boja, lijepa i nježna sortna aroma te bogat i pun okus.

Vrhunska vina "Charisma Žilavka 2015" (89 bodova) i "Blatina Zlatna Dolina 2012" (86 bodova) vinarije Hercegovina Produkt osvojila su brončanu medalju, a vino "Charisma Blatina 2014" (85 bodova) dobilo je preporuku te također postigli izrazito velik uspjeh na ovom prestižnom natjecanju u jako velikoj konkurenciji. O kako visokim kriterijima se radi na navedenom ocjenjivanju govori podatak da bi sva nagrađena vina sa osvojenim brojem bodova na svim domaćim i regionalnim natjecanjima osvojili zlatne medalje.

Ove nagrade su samo još jedna u nizu potvrda vrhunske kvalitete vina vinarije Hercegovina Produkt koja se suvremenom proizvodnjom počinje baviti 1995. godine. Kapaciteti su kroz godine rasli i trenutni su 30 000 hl u proizvodnji vina i voćnih rakija. Vinarija Hercegovina Produkt u procesu proizvodnje koristi najsuvremenija tehnološka rješenja, a rezultat toga je vrhunska kvaliteta proizvoda prepoznata od najcjenjenijih svjetskih stručnjaka ali i potrošača.

Posebno smo ponosni što su nagrade osvojile naše autohtone sorte Žilavka i Blatina i ovaj veliki uspjeh vinarije Hercegovina Produkt je doprinos i izgradnji imidža vrhunske kvalitete autohtonih hercegovačkih vina Žilavke i Blatine i brandiranju Bosne i Hercegovine kao vinske zemlje. Naši potrošači već mogu uživati u ovim vinima jer se nagrađena vina nalaze u restoranima i maloprodajnim objektima diljem BiH.

Hercegovina Produkt doo

Šampion među Žilavkama - Sajam Mostar 2016
Hercegovina Produkt doo
Ocjenjivanje kvalitete vina na Sajmu Mostar predstavlja jednu od najrelevantnijih manifestacija ovog karaktera na prostorima Bosne i Hercegovine.

Višečlano međunarodno povjerenstvo, sastavljeno od vrhunskih enologa i predvođeno prof. dr. Bernardom Kozinom, ocjenjivalo je osamdeset uzoraka crnih i bijelih vina pristiglih iz Hercegovine, ali i cijele regije. Vina su ocjenjivana po grupama, metodom 100 pozitivnih bodova.Da bi neko vino osvojilo zlatno odličje i bilo svrstano u kategoriju vrhunskih, moralo je dobiti minimalno 82 boda. Također, to vino morala je krasiti neupitna čistoća u mirisu, kakvoća u okusu i u općem dojmu. Ocjenjivanje vina je bilo u više kategorija, a posebno zanimljivo je bilo ocjenjivanje kvalitete vina hercegovačkih autohtonih sorti Žilavke i Blatine, gdje je u izrazito jakoj konkurenciji vino Žilavka Charisma, vinarije Hercegovina produkt, najbolje ocijenjeno vino iz grupe vina Žilavka na ovogodišnjem sajmu.
20. DIONIZIJANA - Split 2015
Hercegovina Produkt doo
I ove godine pri sajmu GAST 2015 koji je najznačajniji gastro događaj u Hrvatskoj održano je 20. Međunarodno ocjenjivanje vina DIONIZIJANA 2015 na kojemu je vinarija Hercegovina Produkt osvojila dva zlata za svoja vrhunska vina Zlatna Dolina.

U jakoj međunarodnoj konkurenciji u kategoriji bijelih vina zlatnu medalju osvojila je Žilavka Zlatna Dolina 2014., dok u kategoriji crnih vina zlatnu medalju vinariji Hercegovina Produkt donijela je Blatina Zlatna Dolina 2011. Organoleptičko ocjenjivanje vina održano je po OIV pravilima metodom 100 pozitivnih bodova, a ocjenjivanje je vršilo nekoliko komisija sastavljenih od priznatih enologa iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Makedonije i Crne gore.
Svečana dodjela nagrada sudionicima će se dodijeliti prvog dana sajma GAST 2015 koji će se ove godine održati od 4. do 8. ožujka 2015. godine u Splitu.
Hercegovina Produkt doo
Poklon pakiranje vino s bombonjerom.Hercegovina Produkt doo
“Ne postoji bolja vježba za srce od darivanja” - John Holmes

Jedni ga zovu Dan zaljubljenih, drugi Dan ljubavi, treći Valentinovo, a bez obzira kako ga zovemo bliži nam se i pripremili smo savršen poklon „Vino sa srcem“ za Vaše bolje polovice. Vino i čokolada oduvijek su bili jedan od načina da nekome pokažemo svoje simpatije, zahvalnost, ljubav. Union Foods je povodom Valentinova pripremio poklon paket koji sadrži L'Amour kvalitetno crno poluslatko vino 0,75l vinarije Hercegovina Produkt i Belgian čokoladna srca. Neki kažu kako se vino i čokolada ne mogu spajati, ali nova istraživanja pokazuju da osim vrhunskog užitka u okusu čokolade i vina ova savršena kombinacija pozitivno utječe na zdravlje. L'Amour kvalitetno crno poluslatko vino je nastalo od sorti grožđa Blatine, Vranca i Trnjka. Belgian čokoladna srca su jedinstvena kombinacija najfinijih sastojaka te su omiljena čokoladna poslastica u svijetu.

“Ljubav gorke stvari čini slatkima;
ona običan bakar pretvara u zlato.
Ljubavlju se ono što je bezvrijedno pročišćuje;
kroz ljubav bol iscjeljuje.
Ljubav mrtve u život dovodi;
ljubavlju kralj robom postaje”
Poklon pakiranje vino s dvije čaše.Hercegovina Produkt doo
„Preživljavanje se sastoji od onog što smo dobili, a život čini ono što darujemo” - Winston Churchill

Vinarija Hercegovina Produkt pripremila je savršen poklon za Vas i Vaše najdraže i najmilije. Poklon pakiranje Hercegovina Produkt sadrži vrhunsko vino Charisma Blatina i dvije čaše za vino. Charisma Blatina je vrhunsko crno suho vino koje je na prestižnom natjecanju Decanter World Wine Awards 2014. godine dobilo preporuku. Decanter World Wine Awards osnovan je 2004. godine i u razdoblju od 10 godina izgradio je poziciju lidera u natjecanju vina. Rigorozno suđenje i strog proces ocjenjivanja vina doveo je ovo natjecanje na mjesto najautoritativnijeg izvora preporuka vina za sve ljubitelje dobre kapljice. Ne trebamo blagdan, praznik, rođendan ili neku posebnu priliku za darivanje svojih najdražih jer darivanje naš život čini ljepšim i bogatijim, a ljude oko nas sretnijim.
.
Hercegovina Produkt doo
Hercegovina Produkt doo
Naše svakodnevne aktivnosti možete pratiti na našem Facebook profilu.
Također neke od novina možete vidjeti na našem YouTube kanalu.

Hercegovina Produkt doo
Hercegovina Produkt doo
Hercegovina Produkt doo
Gospodarska zona
Tromeđa b.b.
88260 Čitluk
Bosna i Hercegovina

tel. +387/36/653-490
fax. +387/36/653-495
hercegovina_produkt@tel.net.ba
Hercegovina Produkt doo